• ΔΕΥΤ - ΠΑΡ : 09.00–21.00

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Δωρεάν Τριχομέτρηση

Τι είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών F.U.E.

H μέθοδος μεταμόσχευσης FUE είναι μία τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς ράμματα, κατά την οποία τα τριχοθυλάκια εξάγονται με ειδικές μικροδιατρήσεις από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής (ινιακή περιοχή) με τοπική αναισθησία και στη συνέχεια εμφυτεύονται στη λήπτρια περιοχή.

Ανδρογενετική Αλωπεκία

Η ανδρογενετική αλωπεκία είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος απώλειας μαλλιών στους άνδρες.

Σχεδόν το 75% των ανδρών επηρεάζεται από αλωπεκία κατά τη διάρκεια της ζωής τους και αναζητούν θεραπεία. Για τη θεραπεία της τριχόπτωσης είναι ευρέως γνωστές οι θεραπευτικές ουσίες μινοξιδίλη και φιναστερίδη. Ωστόσο, η μεταμόσχευση μαλλιών F.U.E είναι η καλύτερη λύση για τη διαχείριση της αλωπεκίας.

Η τεχνική εμφύτευσης μαλλιών F.U.E. αποτελεί την πιο ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική εμφύτεσης μαλλιών για γυναίκες και άνδρες, προσφέροντας το μέγιστο αριθμό τριχοθυλακίων ανά συνεδρία.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μεταμόσχευση μαλλιών - Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης: Θεραπείες & Αποτελέσματα

Ενώ ο ανθρώπινος οργανισμός αποβάλλει φυσικά κάποιες τρίχες, οι οποίες αναπτύσσονται εκ νέου, η αλωπεκίαση θεωρείται κλινική ασθένεια. Πρακτικά, ο όρος «αλωπεκία» συνήθως αναφέρεται στην γυροειδή αλωπεκία και τις υποκατηγορίες της. Αν και σωματικά δεν είναι επιβλαβές, η απώλεια μαλλιών μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και είναι δύσκολο να συμβιβαστεί κανείς με αυτό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αλωπεκίας, το καθένα με ένα εύρος διαφορετικών χαρακτηριστικών και συμπτωμάτων.

Ένα από τα συνηθέστερα αίτια της αλωπεκίας αποτελεί η κληρονομικότητα, που προκαλείται από την ορμόνη διυδροτεστοστερόνη (DHT). Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πολλοί ακόμη παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε τριχόπτωση μερικοί από τους οποίους είναι η γήρανση, το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, οι εξαντλητικές δίαιτες, η χρήση προϊόντων με χημικά, η ατμοσφαιρική μόλυνση και η λήψη έντονης φαρμακευτικής αγωγής.

Κυρίως, η μείωση της πυκνότητας του τριχωτού της κεφαλής επηρεάζει τους νέους άντρες, γεγονός που οδηγεί στη χαρακτηριστική υποχωρητική γραμμή των μαλλιών και σταδιακά δημιουργεί αραιώσεις στο κεφάλι, οι οποίες εντείνονται και οδηγούν σε λείανση του τριχωτού της κεφαλής, δηλαδή στο να μην υπάρχει καθόλου τριχοφυΐα σε συγκεκριμένα σημεία (δημιουργία φαλάκρας). Επίσης, παρατηρείται πολύ συχνά η εξάπλωση του φαινομένου και στο πρόσωπο, επιφέροντας σημαντική μείωση της πυκνότητας της γενειάδας τους.

Αν και οι λόγοι της αλωπεκίας μπορεί να διαφέρουν, η αντιμετώπιση της με μεταμόσχευση μαλλιών (ή αλλιώς εμφύτευση μαλλιών) είναι εφικτή και έχει σίγουρα αποτελέσματα.

Η πιο διαδεδομένη πλέον τεχνική εμφύτευσης μαλλιών είναι η εμφύτευση με μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων - FUE (Follicular Unit Extraction).

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Αφού εκτιμηθούν και αναλυθούν οι ανάγκες και αισθητικές προτιμήσεις του εκάστοτε ασθενή, σχεδιάζεται η αντίστοιχη γραμμή των μαλλιών στο κεφάλι. Στη συνέχεια, ακολουθεί προσεκτική απόσπαση και συλλογή τριχοθυλακίων από την δότρια περιοχή, συνήθως στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χωρίς δημιουργία μόνιμης ουλής. Τέλος, τα μοσχεύματα εμφυτεύονται με ακρίβεια χιλιοστομέτρου στις προηγουμένως επισημασμένες περιοχές, μέχρις ότου ολόκληρη η επιφάνεια γεμίσει όσο πιο πυκνά γίνεται. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν ανώδυνη διαδικασία που οδηγεί σε μια εικόνα του προσώπου με πλήρη αρμονία.

Μια επαγγελματική μεταμόσχευση μαλλιών, αποτελεί μια αξιόπιστη θεραπεία καθώς βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του ασθενή, επαναφέρει την αυτοπεποίθησή του και τονώνει την ψυχολογία του.

Εάν δεν μας έχετε επισκεφτεί, συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε μία δωρεάν τριχομέτρηση και εκτίμηση.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΙΧΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ